Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Romantiek heeft in Nederland onder mannen een beetje een suf imago. We denken dat romantiek meer voor vrouwen is en niet voor ons "macho" mannen, wat op zich opmerkelijk is want mannen in echte macho culturen hebben geen enkele moeite om vrouwen met hun romantische avances te verleiden en veel vrouwen zijn hier dol op. Het zou daarom verstandig zijn om hier van te leren en te gaan begrijpen dat we door een beetje romantiek toe te voegen aan onze relatie, een hoop meer plezier zullen beleven met onze vrouwen.

Vrouwen zijn namelijk over het algemeen dol op romantiek en uit onderzoek blijkt dat zij ook duidelijk behoefte hebben aan meer romantiek. De oplossing is dus vrij simpel: wij mannen moeten aan de bak en de casanova in onszelf naar boven halen, zodat we onze vrouwen (nog) beter kunnen plezieren.


Wat vinden vrouwen nu eigenlijk romantisch?

De nadruk ligt hierbij vooral op aandacht. Vrouwen vinden het fijn wanneer hun man op een lieve manier aandacht aan ze schenkt, hierdoor voelen ze zich geliefd en begeert.

Natuurlijk is het per vrouw verschillend wat ze precies romantisch vinden en zul je moeten testen of vragen waar jouw vrouw van houd, maar onderstaande dingen worden in ieder geval door veel vrouwen als romantisch ervaren:

Kaarsen

Welke romantische activiteiten je samen ook gaat doen, volgens vrouwen is kaarslicht een onmisbaar onderdeel van de romantische ervaring. Niemand ziet er goed uit onder een felle witte spot, maar in het kaarslicht komt elke vrouw (en man) het best tot zijn recht. Wanneer je ook nog eens kaarsen in haar favoriete geur neemt, dan voeg je nog een belangrijke dimensie toe aan de romantiek.    

Geef haar een heerlijke massage

Een heerlijke voet- of complete lichaamsmassage met een heerlijke massageolie na een dag hard werken, of als inleiding van een romantische avond samen zal het bij veel vrouwen goed doen. Ze zal hiermee volledig tot rust komen en door haar liefdevol en sensueel te masseren bouw je ook direct een seksuele spanning op tussen jullie beiden.

Samen badderen

Wanneer je de beschikking hebt over een bad, dan kun je haar perfect verrassen door samen een heerlijk schuimend en geurend bad te nemen. Zorg hierbij ook voor wat kaarslicht, zwoele muziek en iets lekkers te drinken en geniet samen van het weldadige gevoel van een heerlijk warm bad.

 Kook voor haar

De liefde van de man gaat door de maag wordt er altijd gezegd, maar ook vrouwen zijn er dol op wanneer hun partner een lekkere maaltijd voor ze op tafel zet. Als je een beetje kunt koken dan is een romantisch dinertje voor 2  zeker aan te raden om een vrouw mee te verblijden.

Huishoudelijk werk

Sorry mannen, het is misschien niet het eerste wat in ons opkomt bij romantiek maar vrouwen geven massaal aan dat zij het zeer romantisch vinden wanneer we helpen in het huishouden.Kleine gebaartjes

Veel vrouwen zeggen het enorme te waarderen wanneer hun partner kleine lieve dingetjes voor hen doet waardoor ze het gevoel krijgen gewaardeerd te worden. Denk hierbij aan een lief berichtje op een beslagen badkamerspiegel of een klein briefje in haar broodtrommel waarop je zegt hoeveel je van haar houd.

Een bosje bloemen

Ben jij zo'n man die denkt dat je alleen bloemen moet kopen wanneer je iets goed te maken hebt? Foei kerel, veel vrouwen vinden het fantastisch wanneer je haar af en toe verrast met een mooi bosje bloemen. Het fleurt jullie huis op en geeft aan dat je aan haar denkt.

Romantisch uit eten

Lekker samen uit gaan eten in een goed restaurant staat bij vrouwen ook hoog op de lijst van romantische dingen. Ga hierbij niet in je dagelijkse kleding maar zorg dat je er op je best uitziet. Vrouwen vinden het ook fijn om met hun man te pronken wanneer hij er goed uitziet.

Een weekendje weg

Een weekendje weg in een mooie hotelkamer, appartement, huisje of luxe suite bied je de mogelijkheid om een heleboel romantische dingen te combineren en is dan ook een van de favoriete romantische bezigheden van vrouwen en laten we eerlijk wezen, ook van mannen natuurlijk. Wie wilt er nou niet een compleet weekend stressvrij zijn vrouw of vriendin verwennen en door haar verwend worden.
Minimaal een of twee keer per jaar een weekendje weg gaan met z'n tweeën is in onze ogen een van de allerbeste manieren om weer even de volledige aandacht op elkaar te vestigen en gewoon even zorgeloos van elkaar te genieten. Maak hier gewoon tijd en financiën voor vrij, want dat zal jullie relatie zeker ten goede komen.   

De waardering van www.romantisch-kadootje.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.6/10 gebaseerd op 41 reviews.