Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elk koppel dat langdurig in een relatie zit, zeker wanneer er kinderen in het spel zijn, heeft er vroeg of laat wel eens mee te maken: De seks wordt minder in kwantiteit en/of kwaliteit. Dit is volstrekt normaal, omdat er nu eenmaal een bepaalde routine optreed wanneer je iets heel vaak hebt gedaan.

Het is echter wel een bedreiging voor je relatie, dus is het zaak om hier snel iets aan te doen en laten we eerlijk wezen: je seksleven verbeteren is nou niet bepaald een vervelend klusje, het is gewoon een kwestie van hier wat meer aandacht aan te besteden, wat extra moeite doen en vervolgens lekker samen genieten.

In dit artikel geven we je 5 tips om jullie seksleven weer naar een hoger plan te tillen:


Tip 1

Bij de meeste vrouwen is de "seksknop" niet zo makkelijk aan te zetten als bij mannen, vrouwen hebben gewoon meer tijd nodig om opgewonden te raken, dus moet je als man gewoon wat eerder beginnen om haar te verleiden. De beste manier om dit te doen, is om al in de ochtend te beginnen met je verleidingsproces.
Nee, je gaat natuurlijk niet s'morgens om 07:00 uur een stripact voor haar opvoeren, maar je zorgt ervoor dat je vandaag de hele dag op een lieve en romantische manier met haar omgaat. Uiteraard moet je dit altijd doen, maar vandaag doe je nog iets extra je best.

Laat haar merken dat je haar waardeert, help haar met haar klusjes zodat ze niet te moe is in de avond, kortom doe er alles aan om haar zo lekker mogelijk te laten voelen. voor de meeste vrouwen is het namelijk nagenoeg onmogelijk om echt van seks te genieten wanneer ze in hun hoofd gewoon niet helemaal vrij zijn en nog denken aan allerlei taakjes die nog moeten gebeuren.  Als man moet je dit echt beseffen om je vrouw meer in de stemming te brengen, probeer het gewoon en verwacht niet direct wonderen, maar de aanhouder wint hier zeker.

Tip 2

Wanneer het avond is, (de meest voor de hand liggende tijd voor seks) en de kinderen naar bed zijn is het belangrijk om samen een sexy sfeer te gaan creëren: Steek wat kaarsjes aan, zet een lekker muziekje op, geef elkaar een massage, trek als vrouw een sexy lingerie setje aan, ga lekker samen in bad of kijk een romantische film. Doe in ieder geval moeite om echt op een romantische manier tijd met elkaar door te brengen, zonder te praten over werk, huishouden of kinderen. Geniet van elkaars gezelschap en bouw langzaam de seksuele spanning op.

 Tip 3

Ga op date samen. We maken vaak de vergissing om na een tijdje in de relatie te denken dat daten niet meer nodig is. Dit is echt een cruciale fout, want lekker romantisch samen met elkaar uit gaan eten, dansen, naar het theater, of wat we ook maar romantisch vinden is de voeding die de relatie nodig heeft om te groeien. Op bezoek gaan bij kennissen of familie telt hierbij niet, het moet echt "alleentijd" zijn voor jou en je partner. 

Tip 4

Durf te experimenteren. Je hoeft niet direct aan de lampen te gaan slingeren (tenzij dit jullie ding is), maar er zijn zoveel mogelijkheden om van seks te genieten dat er zeker genoeg te vinden is waar jij en je partner jullie prettig bij voelen. Laat je inspireren door boeken of erotische films, maar ga op zoek naar manieren om jullie seksleven te verrijken en vernieuwen. Als je niets nieuws probeert zul je ook nooit ontdekken wat jullie allemaal spannend vinden.Tip 5

Ga een weekendje weg samen naar een romantisch hotel. Minimaal 1 of 2 keer per jaar moet je gewoon lekker samen een weekendje een leuk hotel in duiken om de romantiek een boost te geven. Het is enorm verfrissend om een weekendje met alleen elkaar door te brengen in een nieuwe omgeving, hier krijg je allebei energie van. Ga overdag wat leuks doen met elkaar in de buurt, s'avonds ga je vervolgens lekker romantisch met elkaar dineren waarbij je er natuurlijk beiden tiptop uit moet zien.

Dit betekent dat je als man in pak gaat en als vrouw in een sexy jurk met hoge schoenen, want wanneer je partner er mooi uitziet, komen de romantische gevoelens een stuk makkelijker naar boven. Na het toetje ga je misschien nog wat drinken in de hotelbar, of je gaat meteen door naar jullie hotelkamer, waar je elkaar vervolgens eens heerlijk gaat verwennen.


Leave a comment

Please login or register to review

De waardering van www.romantisch-kadootje.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.6/10 gebaseerd op 41 reviews.