Bestel hier jouw kruisloze panty of koop er meer tegelijk en profiteer van onze Top Deal:

 Ontvang €2.50 korting op elke 2e panty zonder kruis. Vanaf de 6e panty zonder kruis ontvang je €3.50 korting.

Toont alle 36 resultaten

De liefhebbers weten het al lang: Kruisloze panty's zijn eigenlijk de ideale panty's om een tweetal redenen: .....................................................................................................................
  1. Het is bijzonder vervelend om wanneer je uitgaat naar een kroeg, club of restaurant steeds maar weer die panty half naar beneden en weer omhoog te moeten trekken bij een bezoek aan het kleinste kamertje. Met een panty met open kruisje is dit natuurlijk een heel stuk eenvoudiger en hoef je niet bang te zijn voor ladders.
  2. De tweede en spannendste reden om een open kruis panty aan te schaffen is natuurlijk dat het misschien wel het meest opwindende en erotische kledingstuk is dat een vrouw kan dragen.
  • Wanneer de avond naar zijn vurigste punt gaat, heb je weinig oponthoud en kun je jezelf volledig overgeven aan de passie van het moment. Toch een stuk fijner dan eerst je panty uit te moeten trekken met alle risico op een akelige ladder.
  • Fantaseer ook over alle spannende mogelijkheden om je partner hiermee volledig te verrassen. Hoe zal hij of zij reageren als ze er achter komen dat je tijdens een etentje in het restaurant een heel stout geheimpje onder je jurkje of rok hebt gedragen? Wees creatief en sensueel zouden wij zeggen.
  • Zoals je in ons assortiment kruisloze panty's kunt zien, zijn ze te verkrijgen met bijzonder sensuele patronen en in allerlei kleuren en maten, dus er zit voor iedereen iets bij.
  • Het lijkt misschien voor veel vrouwen een beetje intimiderend om zo met je bloemetje open en bloot rond te lopen, maar je moet het gewoon eens proberen. Het kan zomaar dat je het helemaal geweldig vind en je partner zal het in ieder geval gegarandeerd een goed idee vinden.
  • Een andere optie met vergelijkbare eigenschappen die je misschien ook spannend vind, is een jarretel panty dus vergelijk maar eens wat jij het mooiste vind.
 
  • Bij ons krijg je €2.50 korting op elke 2e kruisloze panty en €3.50 vanaf de 6e panty.