De Kruisloze panty is inmiddels uitgegroeid tot een van de populairste en best verkopende panty’s. Wij hebben het grootste en goedkoopste assortiment open kruis panty’s van Nederland en België, dus neem hieronder maar eens een kijkje en fantaseer in, of met welke panty jij je partner het liefst zou verrassen.

Meer uitleg over kruisloze panty’s vind je onder onze producten.

 Verdien €2.50 korting op elke 2e, 4e en 6e panty en €3.50 korting op de 8e en 10e panty

Resultaat 1–36 van de 40 resultaten wordt getoond

De liefhebbers weten het al lang: Een Kruisloze panty is eigenlijk de ideale panty om een tweetal redenen: .....................................................................................................................

1. Super Comfortabel:

Het is bijzonder vervelend om wanneer je uitgaat naar een kroeg, club of restaurant steeds maar weer die panty half naar beneden en weer omhoog te moeten trekken bij een bezoek aan het kleinste kamertje. Met een open kruis panty is dit natuurlijk een heel stuk eenvoudiger en hoef je een stuk minder bang te zijn voor ladders.
 

2. Belachelijk Sexy & Sensueel:

De tweede en uiteraard belangrijkste reden om een kruisloze panty aan te schaffen is natuurlijk dat het misschien wel het meest opwindende en erotische kledingstuk is dat een vrouw kan dragen.
  • Wanneer de avond naar zijn vurigste punt gaat, heb je weinig oponthoud en kun je jezelf volledig overgeven aan de passie van het moment. Toch een stuk fijner dan eerst je panty uit te moeten trekken met alle risico op een akelige ladder.
  • Fantaseer ook over alle spannende mogelijkheden om je partner hiermee volledig te verrassen. Hoe zal hij of zij reageren als ze er achter komen dat je tijdens een etentje in het restaurant een heel stout geheimpje onder je jurkje of rok hebt gedragen? Wees creatief en sensueel zouden wij zeggen want de mogelijkheden met een kruisloze panty zijn eigenlijk eindeloos.
  • Zoals je in ons assortiment open kruis panty's kunt zien, zijn ze te verkrijgen met bijzonder sensuele patronen en in allerlei kleuren en maten, dus er zit er eigenlijk voor iedereen wel iets bij.
  • Het lijkt misschien voor veel vrouwen een beetje intimiderend om zo met je bloemetje open en bloot rond te lopen, maar je moet het gewoon eens proberen. Het kan zomaar dat je het helemaal geweldig vind en je partner zal het in ieder geval gegarandeerd een goed idee vinden. Uiteraard kun je ook gewoon een slipje over je open kruis panty dragen om deze pas op het "moment suprême"  uit te trekken.
  • Wij zijn in ieder geval een grote fan van panty's met open kruis en we hopen jij ook. Een andere optie met vergelijkbare eigenschappen die je misschien ook spannend vind, is een jarretel panty dus is het de moeite waard hier ook eens naar te kijken en te vergelijken waar jouw voorkeur naar uit gaat.
 
  • Bij ons krijg je in ieder geval €2.50 korting op elke 2e panty en €3.50 korting op de 8e en 10e panty. Je kunt hierbij ook panty's uit verschillende categorieën combineren.