Sexy pantys in allerlei soorten, kleuren en maten om je benen de aandacht te geven die ze verdienen. Dus ben jij een fan van het dragen van sexy pantys of vind je het mooi voor je vrouw?, dan zul je hier zeker slagen.

Meer uitleg over onze verschillende soorten sexy panty’s vind je onder de producten. En als je nu meer dan 1 panty koopt uit ons volledige assortiment dan profiteer je van onze:

 Ontvang €2.50 korting op elke 2e, 4e en 6e panty en €3.50 korting op de 8e en 10e panty.

Resultaat 1–36 van de 92 resultaten wordt getoond

Jarretel Panty (25)

Kruisloze Panty's (40)

Naadpanty (24)

Netpanty's (16)

Panty's met print (19)

Deze sexy pantys collectie is speciaal geselecteerd voor vrouwen om te dragen tijdens een romantische of erotische date.
 
Sexy pantys foto
 
Een paar mooie vrouwenbenen in een panty is sowieso al behoorlijk sexy, maar wij gaan graag een stapje verder.
 
Wij bieden alleen panties aan die iets bijzonders uitstralen en waarmee je als vrouw echt een impact maakt. Zo zijn onze kruisloze panty's tegenwoordig echt bijzonder populair. Wij hebben de allergrootste collectie open kruis panty's van de Benelux dus zit er voor iedereen iets tussen. We hoeven waarschijnlijk niet uit te leggen waarom zo'n panty zonder kruis een fantastische keuze is tijdens een erotische avond.
 
De jarretel panty's zijn natuurlijk ook bijzonder erotisch en praktisch. Deze panties imiteren eigenlijk een jarretelgordel met een paar sexy kousen en dat spreekt vanzelfsprekend tot de verbeelding. Maar ook de klassieke naadpanty geeft altijd een extreem sexy en vrouwelijke vibe. Er is moeilijk de vinger op te leggen maar zo'n strakke naad op het achterbeen is een enorme aandachtstrekker. Ook de netpanty is nog steeds een uitdagende keuze. Het gevaar hierbij is al snel dat het er ordinair uitziet, maar in een stijlvolle netpanty straal je als nooit te voren. Als jij ook een liefhebber bent van het dragen van sexy panty's dan ben je hier aan het juiste adres. Genoeg keuze denken wij om je benen en billen tot het centrum van de aandacht van je partner te maken.