Onze sexy accessoires zijn allemaal geselecteerd om jouw sexy lingerie outfit nog net even dat beetje extra te geven, waardoor het van een 8 naar een dikke 10 gaat.

Toont alle 3 resultaten

Soms zijn er van die momenten dat je als vrouw helemaal los durft te gaan en je er zo sexy en verleidelijk mogelijk uit wilt zien.
 
Er wordt dan vaak gekozen voor een pikante lingerie set of een super, sexy, erotische kruisloze panty maar zoals met alles maken de sexy accessoires dan toch vaak het verschil. In deze categorie vind je een wisselend assortiment van voornamelijk erotische maskers, verleidelijke handschoenen, spannende sieraden en soms een pikant sweepje of een setje handboeien.
 
Al deze sexy accessoires zullen je nog verleidelijker maken dan je al bent en de temperatuur tijdens een opwindend avondje met je partner al snel naar het kookpunt brengen.
 
We willen je dan ook alvast namens het voltallige team van Romantisch-kadootje waarschuwen dat wij niet verantwoordelijk zijn voor de vurige reactie van je partner 😉 Gebruik deze sexy accessoires dus verstandig.