De meest sexy Bodystockings en Catsuits waarmee elke vrouw onmiddellijk transformeert in een sexy snoepje om op te eten.

Meer uitleg en tips over bodystockings vind je onderaan onze producten

Koop vandaag meer dan 1 bodystocking of catsuit en profiteer van onze:

 Ontvang €2.50 korting op de 2e bodystocking en €5.00 korting op de 4e bodystocking 

Toont alle 25 resultaten

Waarom bodystockings?

  • Bodystockings of Catsuits zijn misschien wel de meest sexy lingeriekeuze voor vrouwen.
  • Een bodystocking is lekker nauwsluitend waardoor je vrouwelijke vormen optimaal worden geaccentueerd. Je creëert hiermee ook de illusie van een langer en slanker lichaam en laten we eerlijk wezen, dat klinkt ons vrouwen natuurlijk als muziek in de oren.
  • Verder zijn veel bodystockings voorzien van een pikant open kruisje, waardoor je het aan kunt houden tijdens het vrijen. Dit bespaart een hoop gedoe met uittrekken van lingerie en ziet er natuurlijk ook fantastisch uit voor je partner.
 

Het verschil tussen een bodystocking en een catsuit

 
  • Bodystockings zijn meestal van doorzichtig lingeriemateriaal gemaakt. Zo zijn er bodystockings gemaakt van hetzelfde materiaal als een panty, zoals bijvoorbeeld deze sensuele Ximena.
  • Maar de meeste bodystockings op de markt zijn gemaakt van net materiaal zoals deze prachtige Martha Diamond. Een ander kenmerk van een bodystocking is dat de kousen meestal compleet zijn, dus met voetje.
  • Catsuits zijn daarentegen vaak "voetloos", dus meer als een legging en de materialen die hier gebruikt worden zijn vaak Latex, lak, leer en PVC.
  Wat je ook kiest, als je het aandurft om zo'n sexy pakje te dragen, is succes in ieder geval verzekerd want je partner zal het gegarandeerd fantastisch vinden. Stap dus maar eens in de wondere wereld van de bodystockings of catsuits en breng de sensualiteit in je relatie naar een heel nieuw level.
 

Top Deal:

Bij Romantisch-kadootje belonen we iedereen die meerdere producten tegelijk koopt met een TopDeal, dus krijg je bij ons een mooie korting van €2.50 op elke 2e en zelfs €5.00 op elke 4e bodystocking of catsuit.