Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Nieuwsbrief

* E-mailadres:

Over ons:


Waarom kies je voor ons?

01

Een eerlijke prijs 

Het runnen van deze lingerieshop is onze hobby en we hebben dus maar weinig kosten. Daarom kunnen we onze producten voor een schappelijke prijs aanbieden. 


02

Goede Service

Jouw tevredenheid staat bij ons voorop, dus zullen we alles binnen onze mogelijkheden doen om van jou een tevreden klant te maken en te houden.


03

Mooie producten

Wij bieden alleen producten aan waar we 100% achter staan, die we zelf heel mooi vinden en waarvan we weten dat ze kwalitatief goed zijn.


    Contactgegevens

  • Onderneming: APOS - Romantisch-kadootje.nl
  • Adres: Beatlesstraat 53 (dit is geen bezoekadres)
  • Postcode: 6663 GS Lent
  • Tel: 0246757827 (graag alleen tussen 20:00 uur en 21:00 uur)
  • Mail: info@romantisch-kadootje.nl
  • KVK: 52416429
  • BTW: NL001871926B87
  • IBAN: NL65INGB0004884837


Wie zijn wij eigenlijk?

Wij zijn geen groot en kil bedrijf, maar gewoon een koppel dat het leuk vind om onszelf en andere koppels te motiveren en inspireren om (weer) wat meer romantiek in de relatie te brengen.


                                                


We zijn sinds 1996 bij elkaar, hebben 2 kinderen en allebei een drukke baan, dus weten we donders goed hoe de dagelijkse drukte van huishouden, werk en kinderen behoorlijk in de weg kan gaan zitten van de romantiek.


Om ondanks al die drukte en afleiding toch gek op elkaar te blijven en je relatie spannend en gezellig te houden, moet je gewoon regelmatig even tijd met z'n tweeën doorbrengen om de intimiteit tussen jullie beiden te versterken.


Wij zijn romantisch-kadootje in 2012 gestart naast onze reguliere banen en vinden het geweldig om deze shop samen te kunnen runnen. 


Waarom deze webwinkel?

Omdat wij van mening zijn dat het ontbreken van romantiek een belangrijke oorzaak kan zijn van het sneuvelen van relaties, vinden wij het leuk om andere koppels te helpen herinneren om hier voldoende aandacht aan te blijven besteden.


Het is onze passie om koppels hiermee een betrouwbaar adres te bieden met een spannend assortiment producten voor eerlijke prijzen, waarmee iedereen een romantische avond thuis of in een hotel tot een groot succes kan maken.


Voor wie is deze winkel geschikt?

Eigenlijk voor iedereen die een romantisch avondje of weekendje met zijn of haar partner wilt doorbrengen en het leuk vind om daarbij bijvoorbeeld een spannend lingerie setje te dragen.


We richten ons daarnaast ook vooral op koppels (vaak met kinderen) die al langer bij elkaar zijn en waarbij de relatie een beetje is ingekakt, maar die daar wel graag verandering in willen aanbrengen.


Blog:

Neem eens een kijkje op onze blog voor wat inspiratie om het vuurtje in je relatie weer flink aan te wakkeren.


Wij zijn geen professionele relatietherapeuten, maar we proberen je door onze kennis en errvaring met betrekking tot relaties en romantiek, van leuke en nuttige tips te voorzien.


Nieuwsbrief:

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang naast onze aanbiedingen ook gratis tips en ideeën over verleiding, romantiek, seks of relatieproblemen.


Bestaande klanten:

Bestaande klanten hebben bij ons een streepje voor. Onze vaste klanten leggen we regelmatig in de watten met extra kortingen. 


De waardering van www.romantisch-kadootje.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.5/10 gebaseerd op 89 reviews.