Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Dames, er is niets leuker en spannender voor je vriend of man, dan door jou op sensuele manier verleid te worden in een sexy en verleidelijke outfit.

Het feit dat een vrouw moeite doet om een man te verleiden geeft hem een enorme ego boost. De kunst van het verleiden wordt vaak een beetje verwaarloost wanneer een koppel al een lange tijd samen is en dit is erg jammer, want het zorgt voor de broodnodige seksuele spanning. 


Over het algemeen hebben koppels die elkaar blijven verleiden, een veel bevredigender (seks) leven, dus waar wacht je nog op zouden we zeggen.

Tip 1:

Trek je meest gewaagde lingerie aan met daaroverheen je oudste en lelijkste pyjama of joggingbroek (een bodystocking  is hier bijvoorbeeld zeer geschikt voor). Wacht nu tot hij de kamer verlaat, trek snel je oude kleding uit en verras hem volledig wanneer hij terug keert. 

Tip 2:

Prepareer de slaapkamer met wat kaarsjes en muziek, trek iets spannends aan (of helemaal niets) en ga eventueel geblinddoekt op het bed liggen. Stuur hem een WhatsApp of sms om even naar boven te komen en laat de natuur verder zijn werk doen.

Tip 3:

Plan een romantische avond met elkaar en regel zo nodig oppas voor je kind of kinderen (je kunt eerst uitgaan, of het gewoon direct samen thuis gezellig maken). Vraag hem om in de woonkamer alvast kaarsjes aan te steken, een romantisch muziekje op te zetten en iets lekkers te drinken te regelen.

Ga naar boven en trek je meest verleidelijke outfit aan (dit kan een sexy jurkje of rokje zijn met hoge schoenen, lingerie met kousen of gewoon een simpele blouse met een paar 
sexy kousen eronder).
Maak nu op sexy en verleidelijke wijze je intrede in de woonkamer en verblind hem met je schoonheid. Het leukste is het wanneer je naast je verleidelijke aanblik, je ook verleidelijk gedraagt en hem zowel fysiek als met woorden uitdaagt en verleid.

Jullie voelen vervolgens zelf wel aan wanneer er genoeg verleid is en het tijd wordt om over te gaan op een nog leukere bezigheid.

Tip 4:

Een bijzonder leuke en spannende manier om je man te verleiden is om hem te verrassen in sexy Rollenspel lingerie. Genees hem in een spannend verpleegster pakje wanneer hij niet zo lekker is, of maak hem lid van de mile high club en vervul zijn fantasie in een sexy stewardessen outfit. Wil je hem eens goed verrassen tijdens de kerstdagen, dan zijn de speciaal hiervoor ontworpen Kerst Lingerie kostuums fantastisch om te dragen en uit te dagen.

Tip 5:

Trek een kamermeisje kostuum aan onder je kleding. Wacht tot hij lekker op de bank zit en trek vervolgens langzaam je kleding uit zodat hij het goed kan zien en doe wat kleine klusjes in huis. Misschien komt hij je wel even helpen, maar de vraag is natuurlijk wel hoelang.

Tip 6:

Mannen houden van directe communicatie waarbij ze niet hoeven te raden wat je precies bedoelt. Maak hier gebruik van met een beetje dirty talk en laat hem precies weten wat hij vanavond kan verwachten of wat je wilt dat hij voor jou gaat doen.

Mocht je het moeilijk vinden om hem dit in zijn gezicht te zeggen, dan kun je het natuurlijk ook telefonisch doen of hem een berichtje sturen. Maar het mooiste is natuurlijk om dit in zijn oor te fluisteren wanneer je in gezelschap bent waardoor hij niets kan doen of zeggen.

Hij zal misschien een beetje overrompeld zijn wanneer je dit nooit eerder hebt gedaan, maar de opwinding zal al snel de overhand krijgen.
Dit zijn alvast een paar ideeën om je op weg te helpen, het belangrijkste is dat het verrassend voor hem is. De mogelijkheden zijn in ieder geval eindeloos, dus laat je fantasie de vrije loop en geniet ook van de spanning van het bedenken en voorbereiden.

De waardering van www.romantisch-kadootje.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.6/10 gebaseerd op 40 reviews.